PH75NAVO op 20/21 april actief

Onder bovenstaande special call gaat in het weekend van 20 en 21 april as. een groepje OM’s van VERON A08 de lucht in. Deze call refereert aan het 75-jarig bestaan dit jaar van de Noord Atlantische Verdragsorganisatie.

Over het hoe en waarom, vind je op deze site meer informatie: https://pa60cuba.nl/pa75navo-waarom/

Evenals tijdens de herdenking van de Cubacrisis in 2022, mag de groep wederom gebruik maken van de voormalige commando- en verbindingsbunker van het 32nd Tactical Fightersquadron van de USAFE, met dank aan de huidige eigenares van de bunker ‘Het Utrechts Landschap’.

 

Onze ‘crew’ zal bestaan uit de navolgende OM’s van A08:
Nico van Kooten/PA3Y, Hans Terlouw/PA1ALV, Roel Gerrits/PA2RG, Joeri van der Wal/PD0W, Koos van den Hout/PE4KH en Ab Woutersen/PA5ABW terwijl we op zaterdag ook nog ondersteuning vinden van Ad Wouterson/PA2PCH uit Apeldoorn. Er zal voornamelijk op CW en SSB gewerkt worden, maar wellicht gaan we ons ook nog ‘bezondigen’ aan FT 8.

Mocht je langs willen komen, van harte welkom, we zitten er beide dagen van plm. 09:00 tot plm. 17:00 uur.

Route: Vanaf de N 237 (Dolderseweg) de Hertenlaan inrijden tot aan de bocht naar links. Daar de auto parkeren en door het hek kun je de voormalige vliegbasis op. Houd links aan en na plm. 150 meter vind je de bunker aan je linkerhand.

Je mag het terrein alleen te voet of per fiets betreden.