QSL-kaarten en clubavond op 3 augustus. Aanmelden!

Na drie weken verhuur door de scouting aan de scouting gaan de hekken van de clublocatie aan de Daalseweg 148 vanaf dinsdag 3 augustus weer open voor zend- en luisteramateurs! En dat betekent dat we weer gezellig kunnen samenkomen. Echter moeten wij wel alle bezoekers registreren en is het houden van 1,5 meter afstand een vereiste. Naast het gezellig samen zijn is ook QSL-manager Koos weer present met zijn bakken vol kaartjes.

U kunt weer uw QSL-kaarten ophalen en inleveren. Kaarten zijn via het Dutch QSL bureau binnengekomen van veraf en dichtbij, en van recente contacten en van contacten die u bijna alweer  vergeten was. Het overzicht op https://a08.veron.nl/qsl-service is bijgewerkt met voor welke amateur calls er kaarten klaar staan. Voor inleveren staat er op dezelfde plek een instructie voor de uitgaande kaarten, inclusief de goede manier van sorteren. Mocht u alleen willen ophalen en inleveren en niet naar de reguliere clubavond willen, geeft dat dan aan in de aanmeldingsmail.

Aanmelden

Stuur een email naar de secretaris met daarin je naam en roepletters. Vermeld daarbij of je voor de clubavond wil aanmelden of alleen kaarten komt inleveren/ophalen. Of wellicht beide. Je ontvangt te alle tijden een bevestiging per mail retour. Houdt er rekening mee dat het maximale aantal bezoekers van de clubavond nog steeds op 15 personen staat.

Uiteraard gelden de basisregels ook bij ons in de club. Was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog. Heb je klachten? Blijf thuis! Mondkapjes zijn niet verplicht, maar als je dat je een veiliger gevoel geeft, gebruik deze dan.

Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet.

73,

Afdelingsbestuur VERON afdeling A08/Centrum