Aanmelden voor A08-clubavond op 10 augustus

Beste leden, sympathisanten en medeamateurs,

Ook komende dinsdag 10 augustus is ons clubgebouw weer vanaf 20:00 uur open voor bezoekers van de reguliere clubavond. Helaas zijn we nog wel gebonden aan de 1,5 meter regel, zitplaatsen en een maximum aantal personen vanwege de grootte van de ruimte. Dat betekent dat er maximaal 15 bezoekers welkom zijn om de clubavond te bezoeken. Dit aantal is exclusief de ‘helping hands’ en de bestuursleden.

Aanmelden
En dat betekent dat iedereen die wil komen zich moet aanmelden, zodat we geen mensen hoeven weg te sturen. Aanmelden kan eenvoudig door even een mailtje te sturen naar secretaris@pi4utr.nl. Je krijgt dan een ontvangstbevestiging retour van onze secretaris. Zodra het maximale aantal aanmeldingen ontvangen is, krijgen de volgende aanmelders uiteraard ook een mail terug en worden zij op volgorde van binnenkomst op de wachtlijst genoteerd. Mocht iemand moeten afzeggen vanwege corona-symptomen of andere reden, dan wordt de volgende op de lijst ‘opgeroepen’ door de secretaris.

Uiteraard gelden de basisregels ook bij ons in de club. Was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog. Heb je klachten? Blijf thuis! Mondkapjes zijn niet verplicht, maar als je dat een veiliger gevoel geeft, gebruik deze dan.

Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet.

73,

Afdelingsbestuur VERON afdeling A08/Centrum

PS: Op verzoek van Paul/PE2LZ een foto van de antenne als omslagfoto.