Silent Key..

OM Wim Monna (PA0WMB) Silent Key

Op 13 november is onverwacht en plotseling op 78-jarige leeftijd overleden mijn studievriend, mede motorrijder en medezendamateur van het eerste uur:

Wim Monna, PA0WMB

Wim was in de begintijd, jaren zestig net als ik heel actief. We hebben samen heel wat meegemaakt. Het pronkstuk, de QSL kaart van JY1 heeft jaren lang bij hem aan de muur gehangen. Na de eerste studiejaren gingen onze wegen uiteen maar we verloren elkaar niet uit het oog. Wim vond een baan bij het KNMI waar hij tot en zelfs nog enige tijd na zijn pensioen is gebleven. Ik ging mijn eigen weg maar we bleven altijd contact houden. In het begin vaak via de band, maar toen Wim wat minder radioactief werd op andere manieren.

Na zijn pensioen heeft Wim de radiohobby weer opgepakt en stortte hij zich met vol enthousiasme op de kortegolf banden. Regelmatig zagen of belden we elkaar en dan vertelde hij uitgebreid welke antenne hij nu weer aan het uitproberen was en wat hij er mee gewerkt had.  Ik zal hem missen.

Michiel van der Vlist
PA0MMV

Het bestuur van VERON afdeling A08/Centrum condoleert de nabestaanden met dit verlies en wenst hen sterkte voor de komende tijd.