Feestdagen, clubavonden en A08-nieuwjaarsreceptie!

Beste OM’s en YL’s,

Ondanks alle ellende in de wereld, die ons vrijwel dagelijks voorgeschoteld wordt, wenst het bestuur van VERON A08 jullie allen Prettige Kerstdagen toe en voor 2024 alle goeds, zowel privé, zakelijk als met onze wereld omspannende hobby.

Nog even wat belangrijke punten waarvoor wij de aandacht willen vragen:

  • Dinsdag 26 december 2023, tweede kerstdag, is er geen clubavond.
  • Dinsdag 2 januari 2024 is er ook geen clubavond.
  • Zondag 7 januari 2024 houden wij onze traditionele Nieuwjaarsreceptie.

Een uitgelezen mogelijkheid om elkaar in een ontspannen en amicale sfeer te ontmoeten en de beste wensen voor het komende jaar uit te wisselen. QSO’tjes maken kan natuurlijk ook, onze HF-set (ICOM 7400) en VHF/UHF-set (ICOM 910H) staan ter beschikking waarmee je je kunt uitleven van 80 meter t/m 23 centimeter. De deur staat vanaf 14:00 voor je open. Ook partners en QRP’tjes zijn van harte welkom.

Op de nieuwjaarsborrel zal ook onze QSL-manager Koos PE4KH aanwezig zijn met de kaartjes voor leden van regio 08. Op https://a08.veron.nl/qsl-service/ kunt u zien of er kaartjes voor u klaarstaan. Ga er niet van uit dat er geen kaartjes zijn omdat u weinig verbindingen maakt of zelf nooit kaartjes stuurt, er kan zomaar een verrassing tussen zitten.

En dan nog twee reeds geplande activiteiten in het nieuwe jaar..

  • Dinsdag 23 januari 2024 staat de lezing ‘Das Himmelbett’ door Joop van der Does/PA3JD op de agenda. Die kunt u dus alvast in uw eigen agenda noteren, voorzover nog niet gedaan.
  • Het PACC weekend komt ook alweer in zicht. Zaterdag 10 en zondag 11 februari 2024 is het weer zover. Altijd gezellig om mee te doen, dan wel even op de club te komen buurten.