Reguliere clubavond bij A08 weer van start op dinsdag 29 juni 2021

Beste leden, sympathisanten en medeamateurs van afdeling A08,

Door het afdelingsbestuur is besloten dat ons clubgebouw op dinsdag 29 juni 2021 om 20:00 uur weer open gaat voor bezoekers van de reguliere clubavond. Een heugelijk feit, maar helaas zijn we nog wel gebonden aan de 1,5 meter regel, zitplaatsen en een maximum aantal personen vanwege de grootte van de ruimte. Dat betekent dat er maximaal 15 bezoekers welkom zijn om deze eerste clubavond te bezoeken. Dit aantal is exclusief de ‘helping hands’ en de bestuursleden.

Aanmelden

En dat betekent dat iedereen die wil komen zich moet aanmelden, zodat we geen mensen hoeven weg te sturen. Aanmelden kan eenvoudig door even een mailtje te sturen naar secretaris@pi4utr.nl. Je krijgt dan een ontvangstbevestiging retour van onze secretaris. Zodra het maximale aantal aanmeldingen ontvangen is, krijgen de volgende aanmelders uiteraard ook een mail terug en worden zij op volgorde van binnenkomst op de wachtlijst genoteerd. Mocht iemand moeten afzeggen vanwege corona-symptomen of andere reden, dan wordt de volgende op de lijst ‘opgeroepen’ door de secretaris. Als je niet op 29 juni kan/mag komen, dan wordt je voor 6 juli op de lijst gezet, tenzij je expliciet aangeeft dat je dat niet wilt.

Volgens de planning en afspraken die wij hebben met onze verhuurder kunnen wij helaas op 13, 20 en 27 juli geen gebruik maken van de locatie. Op die dagen zal er dan ook geen clubavond zijn, maar mogelijk wel een radioronde. Wellicht ten overvloede willen wij melden dat er tijdens de reguliere clubavond geen Utrechtse Radioronde zal zijn.

Uiteraard gelden de basisregels ook bij ons in de club. Was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog. Heb je klachten? Blijf thuis! Mondkapjes zijn niet verplicht, maar als je dat je een veiliger gevoel geeft, gebruik deze dan.

Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet.

73,

Afdelingsbestuur VERON afdeling A08/Centrum