Ton Hoek PA0PIM Silent Key

-In Memoriam-

Ton Hoek PA0PIM

Ton Hoek PA0PIM

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Ton Hoek PA0PIM is overleden. Ton overleed in alle rust op donderdag 7 april op 86 jarige leeftijd.

Vele zendamateurs kenden Ton als operator van clubstation PI4WNO van de afdeling Woerden en Omstreken, waar Ton vele jaren rondeleider is geweest van de Woerdense Ronde op zondagochtend. Hij deed dat met groot enthousiasme en mocht altijd een grote groep luisteraars achter zich scharen. Anderen kenden Ton weer van het stationskoffiehuis in Woerden en de rijwielstalling vol met zenders waar hij vele mensen heeft geïnspireerd om onze hobby te omarmen. Naast al deze verdiensten is Ton ook nog van 1986 tot 2010 voorzitter geweest van de afdeling Woerden en Omstreken.

Ton, je hebt enorm veel gedaan voor onze hobby. Velen zijn door jouw toedoen bij de hobby betrokken geraakt en daarvoor zijn wij je dankbaar. Rust zacht Ton!

-Redactie website PI4UTR.nl

————————-

Update 10 april:

Mogelijkheid tot condoleren: u kunt afscheid nemen van Ton PA0PIM op woensdag 13 april 2016 van 19:15 tot 19:45 uur in uitvaartcentrum Domstede, Proostwetering 8 te Utrecht