QSL-kaarten tijdens de Huishoudelijke Vergadering en benodigde stukken.

Voor en na afloop van de huishoudelijke vergadering zal onze QSL-manager de mogelijkheid bieden voor het inleveren en afhalen van QSL-kaarten. Dus vergeet niet uw kaarten mee te brengen en eventueel het pakketje af te halen. Op onze website checkt u eenvoudig of er kaarten voor u zijn. Kijk hiervoor bij de qsl-service op de website.

Mocht u niet op de huishoudelijke vergadering aanwezig kunnen zijn, dan waarderen wij een afbericht via de mail aan secretaris @pi4utr.nl. Niet geheel onbelangrijk; De maatregelen van de overheid inzake corona zijn verleden tijd. Mocht u toch klachten hebben dan verzoeken wij u om niet te komen, maar een afmelding te sturen.

Voor de goede gang van zaken zijn de benodigde documenten voor de vergadering zoals agenda, notulen en jaarverslag te downloaden via pi4utr.nl/hh2022 of klik op de knop hieronder.

Ter herinnering; deze vergadering is alleen toegankelijk voor leden van afdeling A08/Centrum. Er zal deze avond geen reguliere clubavond gehouden worden. De aanvang van de huishoudelijke vergadering is om 20:00 uur lokale tijd op onze clublocatie in het PEKA 18-gebouw, Daalseweg 148, 3555 SW Utrecht.

De parkeerruimte op de locatie is beperkt, mocht er geen plaats meer zijn, dan a.u.b. parkeren op de Burgemeester Norbruislaan, nabij de sportvelden van usv Elinkwijk.

Graag tot aanstaande dinsdag!