PI4UTR op Social Media

Onze Veron afdeling 08, Radioclub PI4UTR Utrecht is op vele fronten actief. Natuurlijk zijn de activiteiten in ‘real life’ het belangrijkst, zoals de clubavonden in het Fort, de vele gezellige lokale QSO’s op 145.325 MHz en diverse radioactieve evenementen zoals HF contests, velddagen of binnenkort Mills on the Air.

Maar ook in de digitale wereld laten we ons veelvuldig zien en horen. Zo is de website onlangs volledig in een nieuw en modern jasje gestoken en zijn we veelvuldig met informatie en nieuwtjes aan het strooien op Facebook en Twitter. Dat dit allemaal geen verloren moeite is, is goed af te lezen aan de statistieken:

  • De website trekt gemiddeld ruim 50 unieke bezoekers per dag, met een opgaande trend.
  • Op Twitter hebben we op dit moment 510 volgers.
  • Op Facebook hebben we deze week onze 250e vriend mogen verwelkomen.
PI4UTR op Facebook

PI4UTR op Facebook

De website is een bron van informatie over de club, met nieuwsbrieven, smoelenboek, zelfbouw projecten et cetera. Twitter is bij uitstek geschikt om korte nieuwsberichten super snel met de leden te delen. Als het nodig is is het mogelijk tientallen berichtjes of updates per dag te distribueren. Facebook is zeer interactief. De berichten zijn gedetailleerder dan op Twitter en er zijn uitgebreide mogelijkheden voor de leden en geïnteresseerden om te reageren en discussies te starten.

Kortom, het is dik de moeite waard om onze geliefde club via de diverse digitale kanalen in de gaten te houden dus kom erbij! De belangrijke webadressen om te volgen zijn:

www.PI4UTR.nl

www.facebook.com/PI4UTR

www.twitter.com/PI4UTR