PACC 2016, zaterdag 13 februari/zondag 14 februari

DSC00487Zaterdag 13 en zondag 14 februari as. is het weer zover, de jaarlijkse (Nederlandse) PACC-contest. Zaterdags gaan om 12:00 GMT, 13:00 uur lokale tijd dus, gaan de eerste signalen de lucht in en op dezelfde tijd zondags is het uit met de pret.

Ook PI4UTR neemt weer deel, en zoals reeds in lengte van jaren, onder de populaire call PA0AA. Het is de bedoeling om weer met 5 stations gelijktijdig te gaan werken op alle beschikbare banden voor deze contest, zowel in SSB als in CW.
DSC00484

Een groep enthousiaste operators heeft zich al gemeld, maar er is uiteraard ruimte voor meer zielen, vooral in het CW segment kunnen we nog wel wat versterking gebruiken. Dus, voelt u zich geroepen?  Aarzel niet en kom langs of meld u even vooraf bij onze secretaris, secretaris@pi4utr.nl

IMG_1991
Vrijdag vooraf wordt er een begin gemaakt met de opbouw van het antennepark, altijd weer een heel karwei met af en toe wat gezucht en gesteun, maar ook altijd weer voldoening als het gelukt is.

Ook hierbij kunnen wij nog wel wat helpende handjes gebruiken, dus…………inderdaad……schroom niet………..

Helemaal zeker is het nog niet, maar het ziet er naar uit, dat Radio Midden Nederland op deze dag (in de vroege uurtjes) een reportage komt maken, waarbij ook aandacht zal worden besteed aan de verhuizingsperikelen.

Belangstellenden, die zelf geen zin hebben om deel te nemen, maar graag wel eens willen zien hoe het er aan toe gaat op deze laatste PACC op de huidige locatie: u bent van harte welkom, wij zouden haast willen zeggen………..schroom niet……….. maar dat had u al begrepen natuurlijk.

Bestuur VERON Centrum