Officiële opening nieuwe locatie PI4UTR met BBQ en GRATIS MINI-VELDDAG + Antennemeting!

UPDATE: Dé BBQ van zaterdag 20 augustus as. wordt opgeleukt met een mini velddag.

Beste YL’s en OM’s,

Een laatste reminder m.b.t. de geplande BBQ van 20 augustus as. ter gelegenheid van de formele opening van ons nieuwe onderkomen bij scoutinggroep PEKA 18, Daalseweg 148, Utrecht-Noord.

Er is nog plek: dus haast u, voor € 15,- p.p. bent u verzekerd van een smakelijke hap, want u snapt zelf ook wel, dat onze inkoper – in de persoon van onze voorzitter Michael/PA4MIC – slechts met de beste kwaliteit genoegen neemt.

Om de zaak wat levendiger te maken, hebben wij besloten om er een soort mini velddag van te maken. Will Janssen/PA3GQY heeft al toegezegd zijn nagel nieuwe IC 7300 mee te nemen en hij zal QRV zijn met digimodes.
Hieronder Will ‘in volle actie’ op de oude locatie, komende zaterdag kunt u hem dus QRL zien op de nieuw locatie.

Goed voorbeeld doet volgen, dus………voelt u zich geroepen, kom gerust en neem uw portabel rig, atennes en wat dies meer zij gerust mee!!

Het spreekt voor zich, dat iedereen welkom is op die dag, dus ook mensen die niet aan de BBQ kunnen of willen deelnemen!!!

De inrichting van de shack is nog niet voltooid, maar het begint in de goede richting te gaan. Het plaatje hieronder geeft al een aardige indruk hoe het er uiteindelijk uit zal komen te zien:

Opening nieuwe locatie met BBQ: Zaterdag 20 augustus 2016

Beste YL’s en OM’s,

Noteer deze datum al vast in uw al dan niet digitale agenda, want op die dag wordt onze locatie officiëel geopend. Uiteraard doen we dat onder het genot van een hapje en een drankje en we hebben gemeend de tradionele BBQ op die avond maar weer eens aan te steken, ook al omdat de hoofdbewoners van het pand, scoutinggroep PEKA 18, een pracht van een vaste BBQ achter het gebouw hebben geïnstalleerd, waarvan nét een stukje te zien is op onderstaande foto, rechts van de allesbrander

20160712_204314

 

 

 

 

 

 

 

 

U zult begrijpen dat de recente verhuizing een flink gat heeft geslagen in onze reserves, het is dan ook met enige schroom, dat wij u willen vragen om een bijdrage voor de BBQ, te weten:  € 15,- p.p. Wij hopen dat dit verzoek u er niet van zal weerhouden om naar onze nieuwe locatie te komen om met ons het heuglijke feit van de doorstart te vieren. Op dit moment zijn we als bestuur, gelukkig ondersteund door diverse leden, bezig met het verhuizen van de laatste spulletjes vanaf het fort en binnenkort gaan we over tot het inrichten van de shack en het aanvragen van de bouwvergunning voor de antennemast.

Vanaf 15:00 kunt u binnen lopen bij het gebouw van scoutinggroep PEKA 18, Daalseweg 148, Utrecht Noord. Gemakkelijk te bereiken vanaf de Zuilense Ring, afslag Maarssen-Dorp/Oud Zuilen. Boven aan de afrit, links af en dan de eerste weg links, na de rotonde, vervolgens na plm. 100 meter weer rechtsaf de Daalseweg op. Een smal dijkje aan het einde waarvan u het gebouw aan de rechterhand kunt vinden.

Komt u vanuit de richting A2, dan uiteraard aan het einde van de afrit, rechtsaf slaan.

Om tot een verantwoorde inkoop te komen, wordt u vriendelijk verzocht om u aan te melden (uiterlijk 15 augustus as.) aan: mailto:secretaris@pi4utr.nl

Meld ons a.u.b. ook met hoeveel personen u denkt te komen.

Tot dan, maar het mag ook eerder op een van onze vaste (bonte) dinsdagavonden.

Het bestuur