Wanbetalers verliezen radiofrequentie

Onder deze kop stond er vanmorgen (10augustus 2016) een artikel in de Utrechts Nieuwsblad editie van het Algemeen Dagblad (Bladzijde 16 van de Economie bijlage).

Op zich een wat kromme kop, maar vooruit, niet zo belangrijk als de inhoud maar klopt en dat doet ie op zich wel. Het handelt over de bij ons inmiddels meer dan bekende maatregel van het Agentschap Telecom om de registraties van wanbetalers te schrappen, waarna zij geen gebruik meer mogen maken van de aan hen toegekende roepnamen.

Tot zover geen aanmerkingen op het artikel dus, echter………. verderop in het bewuste artikel worden de radiozendamateurs weggezet als, achtereenvolgens quote ‘legale’ etherpiraten unquote, en quote legale radiopiraten unquote……

De bewuste journalist wordt overduidelijk niet gehinderd door kennis van zaken en beschadigt, wellicht onbedoeld, onze reputatie. Een kwalijke zaak wat ons betreft.

Het bericht staat (nog?) niet op de site van het AD(/UN), maar een scan van het bericht is inmiddels doorgezonden naar de secretaris van VERON HB, met het verzoek om actie te ondernemen.

Het gewraakte artikel kunt u lezen via onderstaande hyperlink, veel lees’plezier’ .

 

UN/AD

 

 

met vriendelijke groet,

 

Uw secretaris