Jaarlijkse verkoping & QSL kaarten bij A08 op vrijdag 15 december

Vrijdag 15 december 2023 is het weer zover: De jaarlijkse verkoopavond van VERON A08, beter bekend als VERON Centrum. Noteert u het alvast in uw agenda of schrijf het op het behang in uw shack!

Er is inmiddels het nodige overtollige materiaal aangeleverd door leden, oud-leden en buitenstaanders. Daar zitten beslist leuke items tussen, die het bezoek aan ons meer dan waard maken.

Heeft u zelf nog wat surplus apparatuur, bent u kleiner gaan wonen en moet u sowieso wat opruimen? Aarzel niet, neem uw spullen onder de arm en kom langs. Het moet dan wel gaan om nog (redelijk) courante zaken, wij willen liever niet fungeren als een soort van tussenstation voor de gemeentelijke stortplaats ?

De verkoping gaat om 20:30 uur van start. Heeft u wat aan te bieden, komt u dan s.v.p. minimaal een half uurtje vroeger.

Onze QSL-manager Koos is aanwezig voor het aannemen en uitgeven van QSL-kaarten, dus maak gebruik van de gelegenheid als u er toch bent!

Parkeren: De parkeerruimte op het terrein rondom het scoutinggebouw van PEKA18 is beperkt , dus kom op tijd. Mocht er geen plaats meer zijn, parkeer dan op de ruime parkeerplaats op de Burgemeester Norbruislaan.

Tot dan!

73,

Bestuur VERON A08