Eindejaarswens VERON A08

Beste OM’s en YL’s,

Ondanks alle ellende in de wereld, die ons vrijwel dagelijks voorgeschoteld wordt, wenst het bestuur van VERON A08 jullie allen Prettige Kerstdagen toe en voor 2023 alle goeds, zowel privé, zakelijk als met onze wereld omspannende hobby.

Nog even wat dingen waarvoor wij de aandacht willen vragen:

  • Dinsdag aanstaande (27 december 2022) is er gewoon clubavond, je bent dus van harte welkom op deze laatste clubavond van het jaar!
  • Dinsdag 3 januari 2023 is er ook een normale clubavond en zoals gebruikelijk zijn er dan ook weer de QSL kaartjes..
  • Zondag 8 januari 2023 houden wij onze traditionele Nieuwjaarsreceptie. Een uitgelezen mogelijkheid om elkaar in een ontspannen en amicale sfeer te ontmoeten en de beste wensen voor het komende jaar uit te wisselen. QSO’tjes maken kan natuurlijk ook, onze HF-set (ICOM 7400) en VHF/UHF-set (ICOM 910H) staan ter beschikking waarmee je je kunt uitleven van 80 meter t/m 23 centimeter. De deur staat vanaf 14:00 voor je open. Ook partners en QRP’tjes zijn van harte welkom. Op de nieuwjaarsborrel zal ook onze QSL-manager Koos PE4KH aanwezig zijn met de kaartjes voor leden van afdeling A08. Op https://a08.veron.nl/qsl-service/ kunt u zien of er kaartjes voor u klaarstaan. Ga er niet van uit dat er geen kaartjes zijn omdat u weinig verbindingen maakt of zelf nooit kaartjes stuurt, er kan zomaar een verrassing tussen zitten.
  • Het PACC weekend komt ook alweer in zicht. Zaterdag 11 en zondag 12 februari is het weer zover. Karel Stas/PA1RLM heeft via whatsapp al op de grote trom geroerd. Meld je dus aan bij hem via pacccontest@pa1rlm.nl en geef s.v.p. aan of je beschikbaar bent als operator (cw of phone), of als ‘opbouwwerker’. Puur voor de gezelligheid komen, mag natuurlijk ook.

 

Komt u als operator?

 

 

 

 

 

 

 

Of als ‘opbouwwerker’?

Of voor de gezelligheid?