Dinsdag 7 mei weer QSL kaarten!

Op dinsdagavond 7 mei 2024 kunt u vanaf 20:00 weer de QSL kaarten ophalen. Er zijn kaarten uit diverse delen van de wereld gezien en zeker de PA bak is weer zwaar. Via https://a08.veron.nl/qsl-service/ kunt u uw call opzoeken en zien of er kaarten in de bakken zitten.

Op dezelfde pagina kunt u ook instructies vinden voor uitgaande QSL kaarten. Let op de recente wijziging in kaarten voor de Verenigde Staten: graag de twee-letterige afkorting van de staat waar de amateur nu woont onder de call. Daar staan ook de instructies voor het opzoeken of een bepaald land via het QSL-bureau bereikbaar is en de belangrijkste instructie over het correct sorteren zodat uw QSL-manager er niet al te veel werk aan heeft.

Mills On The Air

Naast de melding over de QSL-kaarten graag ook nog even de aandacht voor de Molendag waar wij op zaterdag 11 mei as. van 9.30 tot 16.00 uur actief gaan zijn als PA24MILL.

Wil je helpen bij de op- & afbouw en als operator ingezet worden? Laat dan even van je horen bij Marco /PD1MB of Richard /PD3RFR. Een mailtje aan secretaris@pi4utr.nl is ook mogelijk.

Aan kijkers is meestal geen gebrek, maar daarmee krijgen we geen zender in de lucht. Overigens hoeven kijkers zich niet aan te melden, de molen is vrij toegankelijk om te bezichtigen.