Aanmelden voor A08-clubavond op 24 augustus

Beste leden, sympathisanten en medeamateurs,

Zoals inmiddels redelijk vertrouwd moet u zich aanmelden voor de reguliere clubavond, zo ook voor de aanstaande op dinsdag 24 augustus. Want ook dan is ons clubgebouw weer vanaf 20:00 uur open voor bezoekers.

Aanmelden
En dat betekent dat iedereen die wil komen zich moet aanmelden, zodat we geen mensen hoeven weg te sturen. Aanmelden kan eenvoudig door even een mailtje te sturen naar secretaris@pi4utr.nl. Je krijgt dan een ontvangstbevestiging retour van onze secretaris. Zodra het maximale aantal aanmeldingen ontvangen is, krijgen de volgende aanmelders uiteraard ook een mail terug en worden zij op volgorde van binnenkomst op de wachtlijst genoteerd. Mocht iemand moeten afzeggen vanwege corona-symptomen of andere reden, dan wordt de volgende op de lijst ‘opgeroepen’ door de secretaris.

Uiteraard gelden de basisregels ook bij ons in de club. Was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog. Heb je klachten? Blijf thuis! Mondkapjes zijn niet verplicht, maar als je dat een veiliger gevoel geeft, gebruik deze dan.

Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet.

73,

Afdelingsbestuur VERON afdeling A08/Centrum