Zelfbouwproject Nanokeyer op PI4UTR

nanokeyer02

Beste OM’s

Enkele leden hebben weer een leuk klein zelfbouw projectje uitgezocht om samen te bouwen wat voor iedereen goed te doen moet zijn al dan niet met wat hulp. Het gaat deze keer om de NanoKeyer, dit is een cw keyer die ook beschikt over memory. Het is een arduino (nano) gebaseerd project dat bestaat uit de software geschreven door K3NG en DJ0MY heeft hier een hardware pcb voor ontworpen. Voor uitgebreide info en wat hij allemaal kan bezoek de site van Oscar eens nanokeyer.wordpress.com/get-one/

De mogelijkheden zijn te veel om hier te noemen.

De bedoeling is om gezamenlijk inkopen te doen om zo wat kosten te drukken, de kit’s worden normaal verkocht voor € 34,95 (dit betreft de pcb en losse parts maar geen arduino nano en geen behuizing)
Wij kunnen de kit incl. een arduino nano aanbieden voor de prijs van €30, men moet dan alleen zelf zorgen voor een behuizing.

U krijgt dus het volgende:

– Professionele PCB

– alle losse parts

– arduino nano (voorzien van laatste software versie)

Wij gaan hem op de reguliere club avond gezamenlijk bouwen maar zelf thuis bouwen kan natuurlijk ook, men kan dan wel gezamenlijk inkopen en van korting profiteren.

We willen zo snel mogelijk de benodigdheden gaan bestellen dus we hebben en eind datum voor aanmelding van 27-2-2016 vastgesteld en gaan dan over tot bestellen. Stuur een reply op deze e-mail naar onze secretaris (contactformulier) met hoeveel kitjes u wilt bestellen dan zullen wij u verdere instructies sturen.

’73 PI4UTR