Breaking news: 100% van de Utrechtse N- cursisten geslaagd en 80% van de F- cursisten

f-cursus

Heet van de naald
radio-examen

Zojuist (woensdag 2 maart 2016) bericht ontvangen vanuit de examenzaal in Nieuwegein, dat maar liefst 4 van de 5 kandidaten die op zijn gegaan voor het F-examen en alle 3 de kandidaten voor het N-examen zijn geslaagd!!!! Dame, heren, proficiat maar uiteraard ook onze opleider Johan de Rijk/PA3GER gefeliciteerd met de door zijn cursisten behaalde resultaten!!!

geslaagd-loesje

Sinds jaar en dag verzorgt Johan de Rijk, ook wel bekend onder de call PA3GER, cursussen die opleiden voor respectievelijk de N(Novice) licentie en de F (Full) licentie. Afgelopen maandag (29/2) hebben de nog overgebleven cursisten nog even alle zeilen bijgezet op de laatste cursusavond, om morgen (2/3) beslagen ten ijs te komen. Succes gewenst!!!!

De vraag is of er op de locatie Fort de Gagel voldoende gelegenheid is om een ‘veeg-‘ spoedcursus te geven voor degenen die op willen gaan voor de examen in mei as. Respectievelijk:

11 mei in Assen, ‘t Markehuus; F om 13.00 uur, N om 15.00 uur (inschrijving N gesloten, F nog open)

27 mei in Vlaardingen, Groen van Prinstererlyceum; F om 13.00 uur, N om 15.15 uur (inschrijving open).

Zoals bekend dient VERON Centrum medio dit jaar haar locatie verlaten te hebben, weliswaar heeft de gemeente toegezegd, dat we in de maanden juni en juli nog gebruik kunnen maken van het Fort, maar het wordt toch een hectische periode.

Of er op de nieuwe locatie opnieuw lesgegeven gaat worden door Johan, is op dit moment nog niet bekend, dat hangt van een aantal factoren af. Wij hopen u daar zo spoedig mogelijk nader over te berichten.

Johan verzorgt overigens al meer dan 10 jaar de cursussen voor het N- en F-examen en……….. met groot succes. Vele thans gelicentieerde zendamateurs zijn door Johan opgeleid en denken nog met plezier terug aan de tijd van de opleiding.

Wij houden u op de hoogte

Bestuur VERON Centrum