Nieuwe borden!

Afgelopen week bereikte opvallende veel bordennieuws de redactie. Door Ruud NL-13652 en Michel PA7ML is de locatie bij PeKa18 weer een stukje vertrouwder geworden.

Iedereen die wel eens op Fort de Gagel kwam kent het grote ruitvormige VERON bord wel. Meestal stond hij bij de munitielift stof te vangen, of tijdens evenementen en contesten een figurantenrol te vervullen buiten naast de deur. Door de inspanningen van Ruud NL-13652 heeft het bord een tweede leven gekregen bij PeKa18! Het bord werd thuis geschuurd en van een nieuwe laag verf voorzien. Hierdoor kan hij er weer een hoop jaar tegenaan! Het bord is al te bewonderen bij de ingang van onze nieuwe locatie. Ongemerkt voorbij rijden is nu dus geen excuus meer hi.

Het VERON-bord is opgeknapt en naast de ingang geplaats bij onze nieuwe locatie aan de Daalseweg in Oud Zuilen, Utrecht

Het VERON-bord is opgeknapt en naast de ingang geplaatst bij onze nieuwe locatie aan de Daalseweg in Oud Zuilen, Utrecht

Maar er is nog meer bordennieuws! Michel PA7ML schonk de club een door middel van LED-verlichting oplichtend PI4UTR On Air bordje, voor in de shack! Dit zijn leuke cadeautjes die ervoor zorgen dat er toch weer snel een vleugje eigen identiteit op de nieuwe locatie komt.

Michel PA7ML poseert met het door hem gedoneerde LED

Michel PA7ML poseert met het door hem gedoneerde ‘LED Shack Sign’

Ruud en Michel, bedankt!