Aanmelden voor clubavond en QSL-kaarten op 7 september!

Aanstaande dinsdag, 7 september, is er weer een gezellige clubavond waar u zich weer voor kunt aanmelden. Maar ook is deze avond QSL-manager van Regio 08, onze eigenste Koos/PE4KH, weer aanwezig met zijn bakken vol kaartjes. Ophalen en inleveren, het kan allemaal.

De kaarten zijn via het Dutch QSL bureau binnengekomen van veraf en dichtbij en van recente contacten en van contacten die u bijna alweer  vergeten was.

Het overzicht op https://a08.veron.nl/qsl-service is bijgewerkt met voor welke amateur calls er kaarten klaar staan. Voor inleveren staat er op dezelfde plek een instructie voor de uitgaande kaarten, inclusief de goede manier van sorteren. Verzorg je ook de QSL-kaarten voor anderen? Geef de roepletters door zodat Koos zich daarop kan voorbereiden.

Aanmelden

Stuur een email naar de secretaris met daarin je naam en roepletters. Vermeld daarbij of je voor de clubavond wil aanmelden, maar ook of je kaarten komt inleveren/ophalen. Of wellicht beide. Je ontvangt te alle tijden een bevestiging per mail retour. Houdt er rekening mee dat het maximale aantal bezoekers van de clubavond nog steeds op 15 personen staat.