Tutor Johan de Rijk (O)PA3GER gefêteerd door geslaagde cursisten

3De redactie ontving, dat een aantal recent geslaagden hun ’tutor’, Johan de Rijk/PA3GER hebben gefêteerd op een etentje. En terecht natuurlijk, want (serieus) les volgen bij Johan, is veelal een garantie voor het behalen van de licentie. De laatste ronde gaf maar liefst een slagingspercentage van 100% te zien van de N- cursisten en 80% van de F- cursisten. dat zijn toch resultaten waar je mee thuis mag komen.

De aanwezige kersverse (en gelukkige) N- geslaagden waren:

Peter van Oostveen/PD3PVO, Mario van Emrik/PD2MVE en Margriet van Tamboer/PD1MT. Pim Stas volgde wel alle lessen van de N- cursus, maar werd nog iets te jong bevonden om al examen te doen. Hij was wel van de partij en werd vergezeld door zijn vader Karel/PA1RLM.0

Van de voor de F licentie geslaagden waren aanwezig: John Alberts/PD0AZB (nieuwe call ons nog onbekend), Rik Polman/PE0RIK en Wim de Kleuver/PA4WK.

De heren Marcus Selhof/PA2DB, de OM van Margriet, en Gerrit ten Napel/PE1GJ, fortbeheerder/gastheer tijdens de lesavonden, completeerden het vrolijk gestemde gezelschap.

2Voorwaar, een leuk initiatief van de cursisten dat navolging verdient. Uit doorgaans betrouwbare bron hebben wij reeds vernomen, dat Johan met een volmondig ja heeft ingestemd met dit idee.