Op 5 maart QSL kaartjes & 12 maart Huishoudelijke Vergadering!

Op dinsdag 12 maart zal onze jaarlijkse huishoudelijke vergadering weer worden gehouden. Deze is alleen toegankelijk voor VERON-leden van A08. Bent u geen lid, dan bent u helaas die avond niet welkom in ons clubgebouw. Wel kunt u nu nog even snel lid worden van de VERON via deze link.. Meer info en documenten inzake deze vergadering volgen in de week voorafgaand.

 

Op dinsdag 5 maart zal uw QSL manager weer aanwezig zijn tijdens de clubavond van afdeling Centrum op de vaste locatie in het clubhuis aan de Daalseweg 148 te Utrecht.

Radioamateurs die hun QSL regio op R08 hebben staan kunnen daar hun kaartjes afhalen. Wilt u vooraf weten of er kaartjes beschikbaar zijn, kijk dan op https://a08.veron.nl/qsl-service/ waar een actueel overzicht staat. Maar overweeg ook om kaartjes mee te nemen voor de collega radioamateur uit de buurt en breng ze daar langs, dat geeft kans op een gezellig eyeball-qso.

Mocht u uitgaande QSL-kaartjes hebben dan kunt u die aanleveren. Instructies voor het sorteren staan ook op https://a08.veron.nl/qsl-service/ want goed gesorteerd aanleveren helpt uw QSL manager in het makkelijk weer verder sorteren voor het Dutch QSL Bureau. En nog wat statistieken over het QSL verkeer:

In 2023 heeft de Regio 08 totaal 11550 gram kaartjes ontvangen vanaf het Dutch QSL Bureau. Alle Nederlandse afdelingen samen hebben 450490 gram kaartjes ontvangen.