HNY 2016

happy-new-year-morsekey

Het bestuur van VERON Centrum, wenst u:

Een voorspoedig en vooral gezond 2016

Hopelijk heeft u de jaarwisseling goed doorstaan en gaat u met frisse moed aan de slag voor het komende jaar.

Er ligt een jaar met de nodige onzekerheden in het verschiet, immers: ultimo mei 2016 moeten wij onze zeer vertrouwde locatie op Fort de Gagel verlaten. Ondanks het feit, dat wij beslist niet stil hebben gezeten bij het zoeken van een nieuw onderkomen, moeten wij helaas melden, dat wij nog niet in geslaagd zijn in onze missie. Diverse mogelijke opties zijn onderzocht, maar tot op heden zonder resultaat. Óf de bezochte locaties waren niet geschikt voor onze activiteiten {geen afsluitbare ruimte(n), geen mogelijkheid om antennes te bouwen} óf de gevraagde huurprijs ging ons besteedbare budget ver te boven.

Ook de aandacht die de media aan ons besteed heeft (interview in AD/UN én SBS-6 ‘Hart van Nederland’) leverde helaas geen bruikbare reacties op. Op dit moment hebben wij nog contact met een tweetal verhuurders die mogelijk iets voor ons kunnen betekenen en waarmee wij binnenkort weer mee om tafel gaan.

Uiteraard houden wij de leden op de hoogte en zullen we hen consulteren als er een geschikte locatie gevonden wordt, maar……. we kunnen het niet alleen. Wij hebben uw steun en ideeën hard nodig. Kom dus met uw suggesties, want het is kort, zeer kort dag én bedenk, dat het voortbestaan van de afdeling Centrum op de tocht komt te staan als er geen geschikte ruimte gevonden kan worden.

Nieuwjaarsreceptie Afdeling Centrum

Voor de laatste maal op onze vertrouwde locatie…………

Zondag 10 januari as.

De deur van Gebouw C staat vanaf 14:00 uur voor u open!!!
champagnefles-2