Geanimeerde Jaarlijkse Verkoping VERON 08

 

Verkoping-01-1-640x480

Onder de bezielende leiding van veilingmeester Johan de Rijk, beter bekend als (O)PA3GER, vond vrijdag 18 december jl. de jaarlijkse verkoopavond plaats van VERON, Afdeling Centrum.

De avond werd druk bezocht en de sfeer was beslist geanimeerd te noemen. De nodige spullen veranderden weer van eigenaar en als je ergens kon spreken van win-win situaties, dan was het die avond wel. Laten we eerlijk zijn, de oude eigenaar blij omdat hij van zijn spulletjes af is en er nog wat voor vangt ook, en natuurlijk ook de de nieuwe eigenaar  die (vaak) tegen een matsprijsje weer iets naar huis mag slepen, maar dan wel vaak een trucje moet bedenken om het nieuw verworvene ongezien langs de xyl te loodsen.

Verkoping-01-2

 

En, niet in de laatste plaats: Ook een blij bestuur, omdat er toch weer wat extra centjes aan provisie en baromzet, naar de clubkas vloeide.

Jammer genoeg bleef het klapstuk op de plank staan, te weten: een complete Yeasulijn, gebouwd rondom een puike FT101ZD.

Het geheel is afkomstig van een SK, waarvan de erven ons gevraagd hebben om voor de verkoop zorg te dragen.

We zullen de complete configuratie nog eens opnoemen en mocht u nadere info willen hebben, of de lijn met eigen ogen willen aanschouwen, aarzel niet en neem contact op met onze secretaris: secretaris@pi4utr.nl

FT101ZD

Multiscope YO-901

VHF/UHF Transverter FTV-901R

CW RTTY reader YR-901

Synthesized, Scanning Remote VFO FV-901DM

Lineair Amplifier FL 2100Z

External Speaker SP901P

Antenne Coupler FL901AT

YD 844A, Bureau Microphone

Hier het totale plaatje in beeld:

DSC00580-1

 

Het spul mag best wat opbrengen, er is al een bod uitgebracht, maar dat ligt onder de prijs die wij (en de erven) in gedachten hebben. Om een indicatie te geven, veilingmeester Johan gaf op de verkoopavond al aan: de bodemprijs moet uit vier cijfers bestaan, waarvan het eerste cijfer een 1 mag zijn.

Dus: Doe een bod, of kom kijken om u zelf te overtuigen van de waarde van het geheel.

Bestuur Afdeling VERON Centrum