BBQ 2023, zaterdag 2 september as.

Beste OM’s en (X)YL’s,

Wellicht dachten jullie ‘komt er nog wat van’ en inderdaad, we zijn wat later dan jullie gewend zijn, maar de teerling is geworpen, we hebben een datum.

Rijk gesorteerd en van uitstekende kwaliteit

Zaterdag 2 september as. is het dan weer zo ver, de jaarlijkse BBQ bij VERON A08. Een mooie gelegenheid ook om een mini velddag te organiseren, dus…..mocht iemand behoefte hebben om even wat uit te proberen, van harte welkom, graag zelfs want dat verhoogt de feestvreugde nietwaar?

Deelnemers aan de velddag wordt verzocht om dit vooraf te melden en aan te geven of zij voornemens zijn antennes op te bouwen en zo ja wat voor soort. Dit om te bekijken of het past binnen de activiteiten van Scoutingclub PEKA 18, die op zaterdag haar ‘opkomst’ heeft. Eventuele deelnemers aan de mini velddag  kunnen vanaf plm. 14:00 uur CET terecht. Het vuur onder de BBQ-set wordt rond 17:00 uur aangestoken.

Zoals altijd zijn ook de (X)YL’s + QRP-tjes van harte welkom, ook dit weer ter verhoging van de reeds eerder genoemde feestvreugde.

 

Parkeren: Vriendelijk verzoek aan de deelnemers aan de mini velddag om te parkeren op de Burgemeester Norbruislaan, dit i.v.m. met de opkomst van de scouting. Uiteraard is er wel gelegenheid om apparatuur en antennemateriaal uit te laden op locatie. Degenen die uitsluitend aan de BBQ deelnemen en op of rond 17:00 arriveren moeten even kijken of er voldoende parkeergelegenheid is op de locatie, zo niet, dan ook parkeren op de Burgemeester Norbruislaan. Dank voor de medewerking.

Aanmelden s.v.p. uiterlijk maandag 28 augustus bij pa5abw@pi4utr.nl onder vermelding van:

  • aantal personen
  • speciale wensen t.a.v. de maaltijd (bijv. vegetarisch)
  • deelname aan de mini velddag