PA0AA actief in CQWW contest 29+30 oktober – FOTO UPDATE

 FOTO UPDATE:

Check voor de foto’s de volgende pagina:

https://a08.veron.nl/activiteiten/contesten/cqww-ssb-2016/

 

Grootste contest ter wereld

Aankomend weekend vindt de grootste contest ter wereld plaats, de CQ World Wide SSB contest. Met ruim 35000 deelnemers is deze contest een must voor de ware DX-liefhebber en contestfanaat. Het conteststation van VERON Afd. Centrum PA0AA doet uiteraard mee! En uiteraard zijn kijkers van harte welkom!

PA0AA actief vanaf terrein Peka18

Normaliter werd altijd meegedaan van Fort de Gagel, maar dit is verleden tijd. De nieuwe contestlocatie van PA0AA is bij Scouting Peka18 aan de Daalseweg 148 in Utrecht. Na het afbouwen van het station op Fort de Gagel, wordt op de nieuwe locatie gewerkt aan de opbouw van een nieuw station.

Gezonde stress en gezelligheid: kom meedoen!

Altijd al eens met een contest mee willen doen? Of gewoon benieuwd hoe het er aan toe gaat? Benieuwd naar de gezonde stress en spanning die deze contest met zich meebrengt? En wil je ook weleens hele werelddelen wakker horen worden en weer naar bed gaan? Dan is een kijkje nemen bij PA0AA echt wat voor jou!

Bezoekers welkom!

De contest begint vrijdag op zaterdagnacht, om 00:00 UTC en duurt tot zondag op maandagnacht om 00:00 UTC. Er is zeker activiteit bij ons clubgebouw op zaterdag vanaf 10:00 uur, zaterdagavond en zondag overdag.

Parkeren

Op zaterdag kan er zeer beperkt worden geparkeerd op het terrein zelf. Dit komt omdat Scouting Peka18 dan draait. Parkeren kan wel gewoon in het woonwijkje, enkele tientallen meters na de ingang.  Op zondag is parkeren geen probleem!

cqww