Hulp gezocht bij zomerklusjes rondom de A08 shack & clubhuis.

In samenspraak met de verhuurder is destijds besloten dat we onze spare-parts van antenne’s boven op de container mogen bewaren. Echter is het al geruime tijd een doorn in ons oog hoe onze materialen op de container liggen. Niet alleen is dat voor onze spullen een slechte oplossing, maar ook is men vanuit de scouting bang dat het gaat roesten waardoor er mogelijk lekkage zal ontstaan in de container. Reden genoeg om hier een keer wat mee te gaan doen.

Het plan en de mogelijkheid is om aan de rechterkant van de “schuur/berging” een stelling te maken. Maar dan komen we bij de ‘HAM’-vraag.. Wie heeft tijd en of materiaal? Uiteraard blijft er één heikel punt in deze corona-tijd –> de kosten. Dus naast handjes leveren is enige vorm van sponsoring dan ook van harte welkom.

Omdat we het liefst een metalen/stalen constructie hebben is er al iemand gevonden die eventueel het nodige laswerk kan verrichten. Daarnaast zoeken we kabelgoot of een andere oplossing om de kabels aan de zijkant van het gebouw om weg te werken. Op zich zit het wel allemaal vast, maar het oog wil ook wat en de verhuurder zou het ook erg op prijs stellen als het er afgewerkt uitziet.

Inmiddels zijn Paul en Karel in de shack met de verbeterpunten bezig en betalen dat uit eigen zak, maar buiten is net zo belangrijk. Voor het behoud van de spullen, maar ook als visitekaartje voor de verhuurder.

Gezien het vakantie tijd is hebben wellicht meerdere mensen tijd over. Mocht je willen helpen in welke vorm dan ook, meldt je dan bij Paul/PE2LZ. Hij coördineert de ‘klussendienst’.

73 en blijf gezond!

Afdelingsbestuur VERON A08/Centrum