Geen A08-clubavond i.v.m. onbereikbaarheid locatie

De gemeente Utrecht heeft besloten dat het tijd is om de Daalseweg opnieuw te asfalteren. Dit gaan ze dan ook doen en wel in 3 weken tijd, oftewel 15 werkdagen. Van maandag 29 augustus 2022 (7:00 uur) tot vrijdag 16 september 2022 (16:00 uur) is de Daalseweg in beide richtingen niet toegankelijk voor auto, bus, fiets en vrachtwagen. Tijdens een contactmoment met de aannemer hebben wij vernomen dat ook te voet ons clubgebouw lastig te bereiken zal zijn in deze periode.

Het afdelingsbestuur werd met dit bericht geconfronteerd tijdens onze jaarlijkse barbecue. In een spoedoverleg is besloten om de komende 3 weken het clubgebouw gesloten te houden. Dit betreft de reguliere bijeenkomsten op dinsdagavond 30 augustus, 6 en 13 september welke hiermee komen te vervallen. Er zullen deze periode ook geen QSL-kaarten worden ingezameld en uitgedeeld.

We begrijpen dat dit voor onze leden ongemak meebrengt. Helaas kunnen wij als afdelingsbestuur net zoveel als jullie. Niet veel dus. Het positieve nieuws is dat na deze werkzaamheden de weg de komende jaren niet afgesloten zal worden voor onderhoud.

Ter informatie zijn hier wat links naar PDF-bestanden met de planning en het verkeersplan van de gemeente Utrecht.