Cursus Zendamateur

UPDATE 22 juli 2017: de aankomende cursus van september zit vol. Alle 21 stoelen zijn weer gevuld!

Bij de VERON afdeling A08 Centrum wordt zowel de cursus voor de Novice registratie als voor Full registratie gegeven voor zendamateurs. Onze cursusleider Johan (PA3GER) doet dit met grote passie en brengt jou naar het benodigde niveau om het examen met goed gevolg af te leggen! Hierna kunt u toetreden tot de wonderlijke wereld van de radiozendamateur!

De lessen worden elke woensdagavond gegeven in ons clubgebouw bij scoutinggroep PEKA 18 in Utrecht. De avond begint om 20:00 en duurt tot ongeveer 22:00 (N & F gecombineerd)

Het clubgebouw beschikt over een eigen radioshack (zendstation). Het station kan uitkomen op de banden 80 meter t/m 6 meter, 2 meter en 70cm (tijdens activiteiten zijn vaak ook andere banden beschikbaar). Als cursist mag je hier voor of na de cursus gebruik van maken! Op deze manier kunnen nieuwe radiozendamateurs kennis maken met de praktijk!

De kosten van de cursus bedragen €20 inschrijfgeld en €3 per gevolgde lesavond. Mocht u interesse hebben kunt u contact opnemen met onze secretaris die u in contact zal brengen met Johan PA3GER.