Cursus Zendamateur

Bij de VERON afdeling A08 Centrum wordt zowel de cursus voor de Novice registratie als voor Full registratie gegeven voor zendamateurs. Onze cursusleider Johan (PA3GER) doet dit met grote passie en brengt jou naar het benodigde niveau om het examen met goed gevolg af te leggen! Hierna kunt u toetreden tot de wonderlijke wereld van de radiozendamateur!

Op 22 augustus start er weer een nieuwe cursus radiozendamateur bij Afdeling Centrum A08. Er wordt dit maal gestart met een kleine 3 maanden alleen Novice, waarna de deelnemers kunnen doorstromen en instromen voor de Full opleiding.

De cursus zal gegeven worden op ons onderkomen aan de Daalseweg 148 in Utrecht-Zuilen (scouting gebouw PEKA18). De cursus van Johan staat bekend om de zeer hoge slagingspercentages en leuke manier van lesgeven. Vele van ons zijn jou voor gegaan met succes!

De Novice cursus zal starten op 22 augustus 2018 en wordt gehouden op woensdagavond van 20:00 uur tot ca. 22:00 uur. Na een kleine 3 maanden alleen Novice kan vanaf 14 november 2018 op dezelfde lestijden worden doorgestroomd en ingestroomd voor de Full cursus.

De kosten voor de N-cursus bedragen €35. Voor de F-cursus is €70 verschuldigd, en mag eventueel in overleg betaald worden in 2 termijnen (2x €35). Om de cursus te volgen is het N of F cursusboek van de Veron nodig, welke te verkrijgen is bij het Centraal Bureau van de Veron.

Het clubgebouw beschikt over een eigen radioshack (zendstation). Het station kan uitkomen op de banden 80 meter t/m 6 meter, 2 meter en 70cm (tijdens activiteiten zijn vaak ook andere banden beschikbaar). Als cursist mag je hier voor of na de cursus gebruik van maken! Op deze manier kunnen nieuwe radiozendamateurs kennis maken met de praktijk!

Heeft u interesse, vragen of wilt u zich inschrijven dan kunt u contact opnemen met de secretaris van afdeling Centrum welke u met Johan PA3GER in contact zal brengen. Gebruik hiervoor het contactformulier.