Aanmelden voor de clubavond & QSL-kaarten op 6 juli 2021

Het was afgelopen dinsdag weer een geslaagde clubavond sinds bijna anderhalf jaar. In een kleine groep konden we elkaar weer eens van iets dichterbij bekijken en horen, dan via de zendontvangers en beeldschermen. Omdat het een succes was doen we het op 6 juli nog een keer. Ook dan geldt wederom dat je alleen welkom bent als je aangemeld bent.

Naast de reguliere clubavond is op 6 juli er ook de mogelijkheid om QSL-kaarten af te halen en in te leveren. Dit zal in een aparte ruimte van het clubgebouw worden begeleid door QSL-manager Koos/PE4H. Bij mooi weer staat Koos net als de vorige keer lekker buiten in het zonnetje met zijn internationale handel. Ook hiervoor geldt dat er aangemeld dient te worden.

Zoals reeds eerder aangekondigd zal in de drie weken na 6 juli weer via de Utrechtse Radioronde contact worden gehouden. Dit vanwege de verhuur van de clublocatie door de scoutingvereniging. Afhankelijk van de geldende maatregelen is het plan om op 3 augustus weer samen te komen op de clubavond. Hierover volgt t.z.t. een nieuwsbrief en artikel op de website.

Aanmelden

Stuur een email naar de secretaris met daarin je naam en roepletters. Vermeld daarbij of je voor de clubavond wil aanmelden of alleen kaarten komt inleveren/ophalen. Of wellicht beide.. Je ontvangt ten alle tijden een bevestiging per mail retour. Houdt er rekening mee dat het maximale aantal bezoekers van de clubavond nog steeds op 15 personen staat.

De QSL-kaarten zullen op basis van tijdsafspraken tussen 20:00 en 21:30 uur worden ingepland zoals jullie dat al eerder gewend waren. Mocht je kaarten voor anderen ophalen/inleveren, vermeld dat dan ook in je bericht. Dat is wel zo handig voor Koos. Het is overigens niet de bedoeling dat personen die alleen kaarten ophalen/inleveren, zich ook in de reguliere clubavond infiltreren, omdat we daarmee het maximaal toegestane personen wellicht overschrijden.

Uiteraard gelden de basisregels ook bij ons in de club. Was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog. Heb je klachten? Blijf thuis! Mondkapjes zijn niet verplicht, maar als je dat je een veiliger gevoel geeft, gebruik deze dan.

Het is wat regelen en organiseren, maar op deze manier kunnen we iedereen toch een beetje van dienst zijn. Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet.

73,

Afdelingsbestuur VERON afdeling A08/Centrum